Skip to content

Duurzame oplossingen…
gewoon goed.

Het energieverbruik terugdringen en verspilling voorkomen; dat willen we allemaal. In de eerste plaats omdat we zuinig moeten omgaan met energiebronnen en onze leefomgeving niet zwaarder moeten belasten met uitstoot. Daarnaast is het natuurlijk mooi meegenomen als uw energierekening lager uitvalt. Wij zijn op de hoogte van de laatste duurzame ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en installeren op deskundige wijze duurzame oplossingen in en rond uw woning. Een duurzame investering die zichzelf, soms zelfs al per direct, terugbetaalt.

Warmteterugwinning

Een systeem van warmteterugwinning wordt toegepast in ventilatiesystemen en bij douches. Bij beide toepassingen wordt warmte van lucht en water slim hergebruikt. Warmte die anders gewoon wordt afgevoerd naar buiten of geloosd in het riool en dus verloren gaat. Een warmtewisselaar vormt de basis voor het functioneren van wtw-systemen.
Meer informatie

Warmtepomp

Duurzaam verwarmen en warm water uit de kraan; dat willen we allemaal. De warmtepomp is een slim en milieuvriendelijke alternatief voor de gasgestookte cv-ketels. Kort gezegd komt de werking erop neer dat het elektrische systeem warmte verzamelt die afkomstig is uit de buitenlucht, het grondwater of de bodem. Warmte die wordt gebruikt voor uw centrale verwarming en/of de warmwaterinstallatie.
Meer informatie

Dakisolatie

Het dak is het deksel op uw woning. Sluit dat deksel niet goed aan, heeft het veel kieren en naden of is het dak onvoldoende geïsoleerd? Dan verdwijnt de opstijgende gestookte warmte vrijwel direct naar buiten; zonde. Zowel bij nieuwbouw als verbouw loont het om goed te kijken naar de verschillende mogelijkheden van dakisolatie.
Meer informatie

Lager energieverbruik

Energiezuiniger wonen is goed voor het milieu én voor verlaging van de energierekening. Voordat u kijkt naar oplossingen die om een -soms forse- investering vragen kunt u met onze slimme groene bespaartips al winst boeken. Direct toepasbaar, mooi meegenomen.
Meer informatie
Back To Top