Skip to content

Installatiebedrijf Ter Laak

Vakmensen sinds 1961

Erkend installateur

Vakmanschap is vanzelfsprekend voor fullservice installatiebedrijf Ter Laak. Niet voor niets zijn we lid van UNETO-VNI; de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Leden van UNETO-VNI staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. We zijn bovendien Sterkin erkend; een onafhankelijk keurmerk voor de Echte Installateur, een waarborg voor klanten voor veilige en kwalitatieve installatie. Onze meedenkende monteurs en kwalitatief hoogwaardige materialen voldoen aan alle keurmerken en veiligheidsvoorschriften. Dus bij Ter Laak zit u met al uw vragen en wensen gewoon gegarandeerd goed.

 

Veilig vakmanschap

De kern van onze werkzaamheden? Dat bent u. U wilt comfortabel wonen, zonder dat u zich druk hoeft te maken over verwarming, warm water, ventilatie, energiezuinige opties, verlichting, dakbedekking, etc. Daarom zorgen wij voor vakkundige en veilige installatiewerkzaamheden en denken we graag met u mee over de best passende oplossing. Zodat alles gewoon goed werkt en u onbezorgd kunt wonen. Ons team van vakkundige monteurs en binnendienstmedewerkers staat voor u klaar. Ter Laak installatiebedrijf heeft grote naamsbekendheid in de regio Duin- en Bollenstreek. Ons werkgebied loopt van Leiden tot aan Haarlem, van de kust tot aan de A44/A4.

Ontstaan bedrijf

Ter Laak installatiebedrijf is gevestigd aan de Gieterij in Noordwijkerhout. Ons familiebedrijf werd in 1961 opgericht. In de beginjaren lag de focus volledig op loodgieters werkzaamheden.

Later hebben Gijs en Petra ter Laak het stokje overgenomen en werden de bedrijfsactiviteiten uitgebreid met sanitair- en tegelwerk . Inmiddels zijn we uitgegroeid naar een fullservice installatiebedrijf met verschillende disciplines en een uitgebreide showroom. De 3e generatie Ter Laak heeft in 2010 de leiding overgenomen en uitgebreid met elektrotechnisch werkzaamheden en de keukenstudio Sanidrõme ter Laak in Noordwijkerhout. Broers Dorus en Chiel zijn samen verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van zowel van het installatiebedrijf, de keukenstudio als de sanitairshowroom.

 

 

Showroom badkamers en keukens

De installatie van complete badkamers heeft in 1999 geleid tot de opening van een fraaie showroom in Noordwijkerhout; Sanidrõme ter Laak. Eind december 2017 is daar een stijlvolle unit ‘keukenstudio Ter Laak’ aan toegevoegd. De showroom biedt potentiele klanten inspiratie en oriëntatie voorafgaand aan de installatie van prachtige badkamers en keukens.

Back To Top