Skip to content

Loodgieterswerk…
gewoon goed.

Vakkundig loodgieterswerk; dat is al sinds 1961 de basis van ons bedrijf. We zijn erkend Sterkin installateur en lid van UNETO-VNI; kwaliteit, veiligheid, service en vakmanschap staan voorop, in alles wat we doen. Van het installeren van water- en gasleidingen, het aanleggen van rioleringen en het verhelpen van verstoppingen tot de complete installatie van badkamers en keukens. Van buitendaks tot ondergronds; onze geschoolde monteurs staan voor u klaar.

Water & Gasleidingen

Zowel voor water- als gasinstallaties kunt u bij ons terecht voor uitbreiding, controle, service en onderhoud, vervanging of de aanleg van het complete leidingwerk bij nieuwbouw. Wij zijn inzetbaar van het eerste ontwerp tot de volledige realisatie. Vanuit kwaliteitsoogpunt werken we met traditioneel vast leidingwerk in plaats van flexibele kunststofslangen.
Meer informatie

Riolering

Van de vervanging of uitbreiding van bestaande rioleringsbuizen en standleidingen, het onderzoeken van stankklachten, het verhelpen van lekkages tot de aanleg van een compleet nieuw rioleringssysteem; wij staan voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat uw riolering optimaal doorstroomt, op afschot ligt en perfect aansluit op het gemeentelijk rioleringsnetwerk.
Meer informatie

Verstoppingen

Heeft u direct hulp nodig bij een verstopping? Bel xxxx. Werkt een van de afvoeren niet optimaal? Lees wat u zelf kunt ondernemen om verstopping van de afvoerpijp of het riool te verhelpen en voorkomen.
Meer informatie

Sanitair

Voor reparatie of vervanging van bestaand sanitair of de vakkundige installatie van een compleet nieuwe badkamer bent u bij ons aan het juiste adres. De indeling, het leidingwerk, de waterdruk en afvoeren...
Meer informatie
Back To Top