Skip to content

Verlichting

Verlichting is een sfeermaker. Het lichtpunt, de bediening, de lichtsterkte, de soort lampen en armaturen, het energieverbruik; over alle aspecten moet worden nagedacht. En kiezen is zo makkelijk nog niet. Daarom denken wij bij nieuwbouw, verbouwing of renovatie graag met u mee over het juiste lichtplan en alle bijkomende vragen. Met onze kennis en ervaring zijn wij niet alleen bij installatie van de verlichting van toegevoegde waarde, maar zeker ook in de inspiratie- en planfase.

 

Binnen- en buitenverlichting

Bij verlichting denkt u aan lichtpunten en armaturen in huis. Echter ook buitenshuis is de juiste verlichting van toegevoegde waarde. Vanuit het aspect veiligheid en inbraakpreventie installeren we buitenverlichting met bewegingssensoren of tijdsschakelaars. En door het belichten van het tuinontwerp en het terras kunt u bij lekker weer langer buiten zitten en zonder vallen of stoten in het donker uw weg naar binnen en buiten vinden. Bovendien vergroot u de leefruimte door een fraaie visuele verbinding tussen buiten en binnen te maken. En mag het ontwerp van uw vrijstaande woning gezien worden? Dan zorgen we met het aanlichten van het pand voor een fraai effect.

Armaturen

Armaturen, zo noemen we de constructie, het omhulsel waarin de lamp/de lichtbron wordt geplaatst. Armaturen zijn er in alle soorten en maten. Van simpele plafonnières tot inbouwspots, van lichtlijnsystemen tot vrijstaande designlampen. De keuzes die u maakt hebben met een aantal aspecten te maken. Gaat het om functionele of sfeerverlichting? Wat is uw budget? Wat is de stijl van uw woninginrichting en wat vindt u mooi?

Onze elektrotechnische kennis en ervaring én kennis van het aanbod in (design)armaturen zetten wij graag in om u te helpen bij de keuze van de armaturen voor binnenverlichting en/of buitenverlichting. Ook over schakelmateriaal en (afstands)bediening adviseren we u graag.

Back To Top