Skip to content

Wij installeren uw verwarming… gewoon goed.

De juiste temperatuur, ventilatie en bedieningsgemak zorgen voor wooncomfort. Bij nieuwbouw, verhuizing of vervanging van verouderde systemen denken wij met u mee over de diverse mogelijkheden en de best passende oplossing. Advies, aankoop, installatie en onderhoud van cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, thermostaten en ventilatiesystemen; onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar.

Cv + combiketels

Centrale verwarming en combiketels zorgen voor een aangename temperatuur in de woning of bedrijfspand en voor de aanvoer van warm water. Veiligheid, kwaliteit, capaciteit en energieverbruik zijn belangrijke criteria.
Meer informatie

Radiatoren

Designradiatoren, paneelradiatoren, badkamerradiatoren of plintradiatoren; voor iedere wens hebben wij een fraaie verwarmingsoplossing. Vasco en Radson radiatoren zijn verkrijgbaar in diverse modellen en formaten.
Meer informatie

Vloerverwarming

Gelijkmatige comfortabele temperaturen door het gehele pand, zonder rekening te hoeven houden met de plaatsing van radiatoren? Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van vloerverwarming.
Meer informatie

Ventilatie

Schone lucht is zeer belangrijk voor onze gezondheid, ook binnenshuis. Sinds 2006 zijn ventilatiesystemen verplicht in nieuwbouwwoningen en een punt van aandacht bij renovatie/verbouwing van oudere woningen.
Meer informatie

Service en onderhoud

Wilt u zo lang mogelijk onbezorgd genieten van een goed verwarmde en geventileerde ruimte? Dan is regelmatige service en onderhoud minstens zo belangrijk. U verkleint de kans op storingen en stookt en ventileert zo…
Meer informatie
Back To Top