Skip to content

Water & Gasleidingen

Waterleidingen en gasleidingen vormen de kern van onze werkzaamheden als loodgieters. Installatiewerkzaamheden waar ons bedrijf al meer dan 50 jaar in is gespecialiseerd. Voor de meeste mensen zijn die leidingen het minst leuke deel van hun woning, en dat snappen we. Kwalitatief leidingwerk is onzichtbaar, maar kost wel geld. U heeft dat leidingwerk echter wel nodig om comfortabel en onbezorgd te kunnen wonen en genieten van warm water en (gas)verwarming, zowel bij nieuwbouw als renovatie.

 

Erkende installateur

Het op de juiste wijze aanleggen, omleggen of vervangen van water- en gasleidingen vraagt om vakmanschap. Om professionals met de juiste opleiding, die weten wat ze doen. Die secuur werken, de juist berekeningen maken, zorgen voor de beste aansluitingen, kiezen voor kwalitatieve materialen en uiteraard kiezen voor veilige constructies en een veilige werkomgeving. Dus die gewoon goed werk leveren.

Waterontharding

Water met veel kalk noemen we hard water. In onze regio is het water hard te noemen, waardoor kalkaanslag ontstaat. Kalkaanslag kan ook de levensduur van apparaten verkorten. Om kalkaanslag te voorkomen kunnen particulieren en bedrijven ervoor kiezen een waterontharder te laten installeren. Ook voor advies over geschikte waterontharders en deskundige installatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Wanneer een loodgieter?

Bij uitbreiding, controle, service en onderhoud, vervanging, renovatie of de aanleg van het complete leidingwerk bij nieuwbouw. Wij zijn inzetbaar van het eerste ontwerp tot de volledige realisatie. Vanuit kwaliteitsoogpunt kiezen wij ervoor om te werken met traditioneel vast leidingwerk, niet met flexibele kunststofslangen.

Back To Top