Skip to content

Wij installeren uw elektra… gewoon goed.

Het veilig installeren van kwalitatieve elektrotechnische installaties vraagt om deskundige elektromonteurs. Een ondeugdelijke installatie kan overbelasting of kortsluiting opleveren met vaak onzichtbare (brand)gevaarlijke situaties tot gevolg. Wilt u nieuwe leidingen aanleggen, de schakelkast uitbreiden of vervangen, nieuw schakelmateriaal, bedraad internet of tv-aansluiting laten installeren, een nieuw lichtplan en armaturen of advies over domotica toepassingen? Welkom bij Ter Laak.

Elektra installatie

Of het nu gaat om het vervangen of uitbreiden van de elektra in een bestaande woning of het compleet aanleggen van de elektra in een nieuwbouwwoning; ons team van erkende elektromonteurs staat voor u klaar. Wilt u een uitgebreide en transparante offerte voor de installatiewerkzaamheden? Neem contact met ons op.
Meer informatie

Verlichting

Verlichting is een sfeermaker. Het lichtpunt, de bediening, de lichtsterkte, de soort lampen en armaturen, het energieverbruik; over alle aspecten moet worden nagedacht. En kiezen is zo makkelijk nog niet. Daarom denken wij bij nieuwbouw, verbouwing of renovatie graag met u mee over het juiste lichtplan en alle bijkomende vragen.
Meer informatie

Domotica

Het woord domus betekent huis in het Latijns. Voeg dat samen met telematica, informatica en robotica en u snapt dat het bij domotica gaat om intelligente toepassingen voor in en rond het huis. Waardoor comfortabel en veilig wonen makkelijker wordt en slimme techniek met u meedenkt, ook als het gaat om energiezuinige of zorggerichte toepassingen. Deze vorm van huisautomatisering is ook al op afstand te activeren met bijvoorbeeld de smartphone.
Meer informatie
Back To Top